Bettingklubben
Speltips

Wolfsburg – Hoffenheim 12/2

En mellansäsong för Wolfsburg

Wolfsburg säsong är nog något som man helst glömmer och går vidare till nästa. Man ligger på en 14:e plats i Bundesliga något som man knappast är nöjda med efter ett antal säsonger med Champions League-spel bakom sig.

Den nuvarande säsongen har präglats av fler förluster är vinster och kryss tillsammans. Man har också gjort väldigt få mål framåt då man endast gjort 17 mål på 19 matcher samtidigt som man släppt in 27 mål. Vid endast tre tillfällen i år har man gjort mer än 1 mål i en ligamatch.

Senaste mötet med Hoffenheim slutade i ett kryss 0-0. Och Wolfsburg har trots allt kommit gång det senaste då man vunnit två utav sin tre senaste hemmamatcher. Det är också förövrigt de enda hemmavinsterna man har den här säsongen. Jag tror att Wolfsburg kommer att bjuda upp till en bra kamp idag.

Nagelsmann och Hoffenheim imponerar

Julian Nagelsmann är endast 29 år gammal och tränar Hoffenheim som är Bundesligas kanske allra största överraskning den här säsongen. Man var länge, som enda lag, helt obesegrade fram tills dess att man förlorade mot RB Leipzig på bortaplan 28 januari.

Nu är man med och slåss om Champions League-platser och kan vid en vinst eller kryss idag ta sig upp på en tredjeplats i ligan. Det vore en enorm bragd om man klarar av att hålla i sitt fina spel säsongen ut. Matchen mot Wolfsburg senast slutade mållöst och det är inte orimligt att tro att vi får se en jämn tillställning även idag.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – X

Odds: 3.40

Betstorlek: 5/10

Hoffenheim är ett kryssvänligt lag och ett Wolfsburg som börjat komma igång är inget man bara städar av. Samt att en poäng är inte helt tokigt för Hoffenheim här då man fortfarande går upp på tredje plats i ligan. Jag hoppas och tror på krysset till 3.40 idag – lycka till om du ryggar!


Spela hos Bethard
Upp till 1000 kr i bonus.

Spela hos Betser
100% i välkomstbonus.

Spela hos Expekt
Spela för 1000 kr riskfritt – pengarna tillbaka!

Spela hos Betway
Upp till 1000 kr i bonus.

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: