Bettingklubben
Speltips

Wigan – Norwich 7/2

Svårt att få hål på Wigan

Trots sin jobbiga position som 23/24 lag i serien så har Wigan varit otroligt svåra att göra mål på. Endast 33 insläppta mål på 28 matcher av ett lag som ligger näst sist i serien är ovanligt. Motståndaren Norwich har t.ex. släppt in 40 mål på sina 29 spelade matcher. Men det finns ju så klart en anledning att man ligger näst sist med så få mål insläppta och det är att man enbart mäktat med att göra 24 mål framåt – sämst i hela ligan.

Även om Wigan har kommit igång lite de senaste matcherna bör vi inte kunna förvänta oss ett målkalas. Norwich är ju det bättre laget och Wigan kommer nog att backa hemåt för att hålla siffrorna nere.

Fyra av fem för Norwich

I helgen tog man en fin seger på bortaplan mot ett Cardiff i bra form. Man gjorde det med 0-1 i 40:e minuten och sedan såg man till att det inte blev fler mål helt enkelt.

Laget har vunnit 4 utav sin 5 senaste matcher men då har 3 matcher varit på hemmaplan. Det som skaver i statistiken är en 2-1 torsk mot fruktansvärda Rotherham på bortaplan. Att man föredrar hemmaplan är det inget snack om då man på de sju senaste bortamatcherna inte gjort mer än ett mål per match.

Och med detta som bakgrund kanske du kan gissa vad vårat spel blir..

Vårt spel för matchen:

Spel: Under 2,5 mål

Odds: 1.66

Betstorlek: 5/10


Spela hos Bethard
Upp till 1000 kr i bonus.

Spela hos Betser
100% i välkomstbonus.

Spela hos Expekt
Spela för 1000 kr riskfritt – pengarna tillbaka!

Spela hos Betway
Upp till 1000 kr i bonus.

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: