Bettingklubben
Speltips

Premier League: West Ham – Brighton 20/10

Har West Ham hittat hem?

Under förra säsongen så var de stora rubrikerna kring West Ham att man aldrig riktigt lyckades komma in i sin nybyggda arena då man radade upp förluster på hemmaplan i sina inledande matcher. Årets säsong inledde man med tre raka förluster.. på bortaplan. På hemma plan har man vunnit två matcher och förlurat mot Tottenham (inga konstigheter).

När man har mött någorlunda jämbördiga motståndare så har man alltså tagit sina poäng på hemmaplan. Man möter också ett Brighton som även de tagit majoriteten av sina poäng i hemmaborgen, endast en poäng i 0-0 matchen mot Watford har det blivit på fyra försök.

West Ham kommer till start i den här matchen utan Andy Carroll som drog på sig ett rött kort i förra matchen efter två armbågar i ansiktet i två nickdueller. Ett onödigt rött kort så klart men man har fortfarande Chicarito på bänken som värvades inför säsongen som är riktigt vass i straffområdet.

West Ham får bära favoritskapet

Hemmalaget West Ham är den meriterade Premier League-klubben som tar emot nykomlingen Brighton och så klart får man gälla som favoriter i den här matchen. Man är ju också det bättre laget bara man hittar spelet, vilket har varit lagets svårighet under coachen Slaven Bilic.

Mitt spel för den här matchen kommer att bli en rak etta på hemmavinsten. Jag tycker att vi får bra betalt för det här spelet från NordicBet som ger 1.87 gånger pengarna. Kommer man bara upp i en skaplig nivå så har man den här matchen mot ett Brighton som främst tagit poäng på hemmaplan.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Rak etta

Odds: 1,87 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 21.00 – Fredag 20/10

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: