Bettingklubben
Speltips

Premier League: West Ham – Tottenham 5/5

Tottenham med 8 raka vinster

I jakten på Chelsea har Tottenham fortsatt imponera och har just nu 9 raka vinster i ligaspelet. I åtta av dessa matcher har man gjort 2 mål eller fler. I sex av dessa matcher har man hållit sin nolla. Senaste matchen vann man mot ärkerivalen Arsenal med 2-0 på hemmaplan. Siffror som var i underkant sett till spelövertaget.

Om man ska ha någon som helst chans att ta i kapp Chelsea och sno ligatiteln framför näsan på Antonio Conte finns det inga alternativ utan man måste vinna de fyra kvarvarande matcherna. Men även om man gör så är chansen liten att stabila Chelsea kommer att tappa poäng i två av sina fyra återstående matcher mot relativt enkelt motstånd.

West Ham har haft en stökig säsong där man flyttade in på sin nya arena och inte alls känt sig som hemma. Fansen trivs fortfarande inte heller och de uteblivna resultaten är så klart en bidragande faktor till det. Nu är man obesegrade i fyra raka matcher med en vinst och tre kryss.

Kryssen har kommit mot Stoke och Everton där man spelat 0-0 de senaste två matcherna och mot ligans slagpåse Sunderland spelade man 2-2. Dessförinnan slog man Swansea på hemmaplan med 1-0.

Poängmässigt är formen alltså OK men målskyttet har inte imponerat förutom mot jumbon Sunderland. Nu ska man dessutom försöka få hål på Premier Leagues målsnålaste försvar. Tottenham har endast släppt in 22 mål i årets Premier League.

Kvällens andra resultat + mål-spel

Precis som i matchen BK Häcken – Sirius kommer jag att lägga ett resultat + mål-spel för att boosta vår odds över 2,50. Ett Tottenham kommer till matchen med fyra raka hållna nollor och sex nollor på de senaste nio matcherna.

Man möter ett West Ham som gått mållösa två matcher i rad är det någon gång man ska gå mållös i en match måste det ju vara mot Spurs när man själva är i en målsvacka?

Spelet jag väljer för matchen är att Tottenham vinner matchen + håller nollan. För detta spektaklet får vi 2,50 gånger vår insats. Det blir med andra ord två speltips båda över 2,50 gånger insatsen denna fredag. Lycka till oss båda om du väljer att rygga något av eller båda spelen!

Vårt spel för matchen:

Spel: Tottenham att vinna + hålla nollan

Odds: 2,50 gånger pengarna

Matchstart: 21.00 – Fredag 5/5

Spelet läggs hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson

 

Spelet kan också läggas hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: