Bettingklubben
Speltips

West Bromwich – Liverpool 16/4


Påsken går mot sitt slut men det ska spelas ännu mer fotboll. West Bromwich tar emot ett Liverpool som just nu finns på fjärde och sista CL-platsen i en haltande tabell. Alla matcher är så klart väldigt viktiga resten av säsongen. Kan man vinna idag så sätter man stor press på Man United och Arsenal som kommer att ha 3 matcher mindre spelade men ligga nio respektive tolv poäng bakom Liverpool.

Ett enda poängtapp av United skulle innebära att man inte kan gå i kapp Liverpool på sina tre matcher till godo. Ett United som också ska ta emot Chelsea senare under söndagen.

Har West Brom slagit av på takten?

I år är det en ovan situation för West Bromwich då man redan den 25 februari kom upp i sina 40 poäng som man brukar anse vara tillräckligt för att klara sig kvar i Premier League. Normalt sett brukar man behöva kämpa betydligt längre för att komma dit.

Vad har då hänt efter den 25 februari? 0-2 hemma mot Crystal Palace, 3-0 borta mot Everton, 3-1 hemma mot Arsenal, 0-0 borta mot Man United, 2-0 borta mot Watford, 0-1 hemma mot Southampton. Fyra förluster, ett kryss och en vinst. Även om vinsten mot Arsenal och krysset borta mot United for anses som riktigt bra resultat har man blivit nollade i fem utav de sex senaste matcherna.

Kan det vara så att man känner sig lite nöjda i West Brom-lägret då man inte har så mycket att spela för resten av säsongen? Det skulle mycket väl kunna vara så och ingen spelare kommer väl att göra det där lilla extra och riskera en skada i slutet på säsongen när man inte har något att spela för.

Liverpool ska försvara sin CL-plats

Jürgen Klopp och hans manskap jagar en CL-plats som i dagsläget har kontroll över. Men för att sätta press på United och Arsenal behöver man fortsätta att vinna. Man inledde året på en knackigt sätt men de senaste sex matcherna har man kommit igång och har fyra vinster och två kryss.

Vinsterna har varit på bl.a. Arsenal och Everton samtidigt som man kryssat på bortaplan mot Man City. Som vanligt så gör man alltid mål men släpper också in någon balja bakåt. Frågan är om nu när Sadio Mané, Adam Lallana och Jordan Henderson skadade kan man fortfarande se till att ro med sig alla tre poängen hem till Liverpool?

Lägger ett resultat + målspel

För att få upp oddsen lite på spelet kommer jag att välja ett resultatspel + målspel. Liverpool + över 1.5 mål får vi till 2,27 gånger pengarna hos Betsson. Jag lägger till över 1.5 då jag inte tror att matchen kommer att sluta 0-1 i Liverpools favör utan man brukar i alla fall själva kunna trycka dit två bollar.

Vårt spel för matchen:

Spel: Liverpool + över 1.5 mål

Odds: 2,27 gånger pengarna

Matchstart: 14.30 – Söndag 16/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: