Bettingklubben
Speltips

Premier League: West Brom – Watford 30/9

Watford är att räkna med i år

Marco Silva tog förra året över ett katastrofalt Hull och var nära att rädda kontraktet åt klubben som ramlade på målsnöret. Den här säsongen rekryterades han istället av ett Watford som sett intressant ut under flera år nu. Hittils ser det ut att ha fallit ut väldigt väl trots storförlust mot Man City, men det tror jag inte att man hänger särskilt mycket läpp över.

På de inledande sex matcherna har man tagit 11 poäng och befinner sig på en sjätteplats. Och jag tror att man kommer att vara ett av lagen som kommer att lägga sig precis efter topp sex i år. Tillsammans med Everton och Southampton lär man tampas om de platserna.

Nu ska man gästa ett West Bromwich med Tony Pulis bakom rodret och då blir det inga överraskningar. Fokus på det defensiva och ett kryss är alltid bra för om man kryssar i samtliga matcher tar man 38 poäng och klarar sig kvar även i år. Det är ungefär så både klubben West Bromwich och tränaren Tony Pulis brukar resonera, en match made in heaven.

Jag håller Watford som det bättre laget

Watford är inte bara det bättre laget utan man är också det mycket intressantare laget av de här två. Trots bortaplan håller jag Watford som knappa favoriter i en sån här match. Det fina då är att spelbolagen inte verkar hålla med mig, alltså får vi ett riktigt fint odds!

För bortavinsten får vi hela 3,70 gånger pengarna vilket är för högt i mina ögon. West Bromwich är traditionellt framförallt hemmastarka och kan ofta skrälla även mot storlagen, men det känns som sagt som att det är Watfords år i år. Därför kan jag inte motstå att spela på just bortavinsten till 3,70, spelet läggs hos NordicBet.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: 2 – Watford vinner

Odds: 3,70 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 16.00 – Lördag 30/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: