Bettingklubben
Speltips

West Brom – Crystal Palace 4/3

Svårslagna West Bromwich

Vi är många förvånade över hur stabila och effektiva West Bromwich har varit den här säsongen. Man har haft mycket svårt mot lagen ovanför sig i ligan och endast plockat 1 poäng på 8 matcher mot topp 7-lagen. Mot lagen under sig har man däremot övertygat och endast förlorat 1 match.

På sin hemmaplan har man vunnit alla matcher utom ett kryss mot lagen på plats 9-20. Nu ska man ta sig an ett Crystal Palace som varit otroligt dåliga men lyckades vinna senast med 1-0 mot Middlesbrough.

Viktiga poäng för Crystal Palace

Det var tre mycket viktiga poäng mot ett Middlesbrough som sjunker som en sten genom tabellen och ser ut att snart vara sist av alla. Chelsea har avgjort ligan men kampen om överlevnad i Premier League lär bli hyperintressant i år då det ser ut att vara många lag som kommer att vara inblandade.

Crystal Palace skulle verkligen behöva poäng i den här matchen men det kommer att bli svårt mot West Bromwich. Med tanke på hur Palace defensiv kan se ut väldigt ofta tror jag att hemmalaget kommer att göra i alla fall två mål. Det borde räcka i den här matchen.

Betsson bjuder oss på 2.23 gånger pengarna för hemmavinsten och det känns spelvärt här. Man vet aldrig i fotboll men det mesta tyder på att West Brom tar ytterligare en hemmavinst mot undre halvan av ligan.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 2,23

Matchstart: 16.00 – Lördag 4/3

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com

Glöm inte att du kan få fina bonusar när du sätter in pengar att spela på matchen hos både Unibet och Betsson.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com

 

Hos Betsson får du upp till 1000 kr i ett riskfritt spel när du öppnar ett konto.

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: