Bettingklubben
Speltips

West Brom – Bournemouth 25/2

En bra säsong av West Bromwich

West Bromwich har stått för en stabil säsong så här långt i Premier League. Man har varit starka på hemmaplan och väldigt svårslagna. Signifikativt är att man har haft svårt för lagen på topp 6 i tabellen och endast förlorat en enda match mot lagen under sig i tabellen.

Från plats 9 till 20 i ligan har man på hemmaplan vunnit 7 matcher, kryssat 1 match och förlorat 0 matcher. Man är med andra ord väldigt bra hemma mot det sämre och medelbra motstånden i år.

Vassa framåt och riktigt dåliga bakåt

Ända sedan lilla Bournemouth tog sig upp i Premier League har man stått för en lite förvånande fotboll. Som nykomling och lite mindre klubb förväntar man sig inte att ett lag skall vilja vara spelförande. Men Bournemouth är ett lag som gillar bollinnehav och det har gjort att man är väldigt vassa framåt. Men det kommer till ett pris, att det trillar in ganska mycket bollar bakåt.

Man har fortfarande inte vunnit en match under 2017 utan har endast 2 kryss och 4 förluster. Man har även förlorat mot krislag som Crystal Palace och Hull. Jag tror att Bournemouth får det svårt mot ett stabilt hemmalag som West Brom. Man får nog svårt att hålla tätt bakåt samtidigt som hemmalaget kommer att vara svåra att göra mål på.

Vi får också ett ganska så fint odds på hemmalaget sett till förutsättningarna på förhand. Jag spelar ettan till 2.10 gånger pengarna! Lycka till om du tar rygg!

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 2.10

Matchstart: 16.00 – Lördag 25/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: