Bettingklubben
Speltips

Watford – West Ham 25/2

Två lag med bra form

Efter en dålig inledning av säsongen har West Ham nu rest sig och jobbat sig uppåt i tabellen. Man är inte fullt så stabila som för ett par säsonger sedan när man hotade topp 6-lagen men man tar sina poäng och ligger på en tionde plats i ligan.

Watford kommer även dem från en bättre period där man var obesegrad fyra matcher i rad med två kryss och två vinster innan man förlorade senast borta mot Manchester United. Men man tog också en riktigt fin skalp på bortaplan mot Arsenal i slutet av januari.

Målglada West Ham

På sina fyra senaste matcher han man varit inblandade i fyra mål per match och dessförinnan vann man med 3-0 mot Crystal Palace. Senaste fem matcherna sammanfattas i 11 mål framåt och 8 bakåt. Watford har inte varit inblandade i fullt lika många mål men vi vet sedan tidigare att Watford brukar vara bra på att trycka in i alla fall ett mål i sina matcher.

Det är utefter denna information som jag baserar mitt spel och jag tycker att vi får ett fint odds på över 2.5 mål. Det känns som att det kan bli en svängig match idag och vi hoppas på många mål!

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 2.5 mål

Odds: 2.00

Matchstart: 16.00 – Lördag 25/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: