Bettingklubben
Speltips

Premier League: Watford – West Ham 19/11

Kan tränarbytet ge effekt i West Ham?

Efter en lång och krånglig relation med Slaven Bilic så har man nu gått skilda vägar. Många trodde då att West Ham skulle ta in ett riktigt attraktivt namn för att lösa situationen man är i där man inte får ut det mesta av sitt material.

Men till mångas förvånad anställde man David Moyes som egentligen har tre raka misslyckade tränaruppdrag även om Sunderland-jobbet hade varit omöjligt för alla tränare. Man möter nu ett Watford som kommer från tre raka förluster och de tappade även en 2-0 ledning i senaste matchen till förlust 3-2 där man också missade en straff i 97:e minuten.

Som vi vet sedan tidigare så brukar tränarbyten kunna få en kortare effekt men spritt över en säsong brukar snittpoängen som laget tar inte förbättras. Det återstår att se men i den här matchen är det två lag som båda vill komma igång och börja plocka poäng igen.

Ett målrikt möte att vänta?

Sett till hur lagen brukar spela kan vi tro att den här matchen har potential att innehålla många mål. Men det är också två lag som vill släppa in färre mål och plocka några poäng igen. Jag tycker att det luktar kryss i en sån här match med resultat som 1-1 och 2-2 troliga.

Mitt spel i den här matchen blir därför att matchen slutar i just ett kryss och för det får vi ett lite högre odds till 3.50 gånger pengarna hos NordicBet. Men ska man kolla på favoritskapet i matchen får man ändå tro att Watford är det starkare laget. Men jag tror absolut att krysset kan slå in oftare än vad oddssättarna tror i den här matchen.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: X – Rakt kryss

Odds: 3,50 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 17.00 – Söndag 19/11

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: