Bettingklubben
Speltips

Premier League: Watford – Liverpool 1/5

Konkurrenterna tappade poäng

Idag är det första maj och Liverpool lär inte vara ute och protestera mot helgens fotbollsresultat. Istället kommer man att befinna sig på Vicarage Road där man nu skall försöka utnyttja Arsenals, Manchester Uniteds och Manchester Citys poängtapp i helgen.

Eftersom de andra lagen inte tog full pott i helgen är ställningen enligt följande: Liverpool (66), Manchester City (66), Manchester United (65), Arsenal (60). Arsenal har en match mindre spelad än de andra lagen.

Det kommer med andra ord att bli spännande hela vägen in i mål och alla poäng är ytterst värdefulla. Så nu gäller det för Liverpool att skaka av sig spöket som gör att man förlorar mot lagen på den nedre halvan istället för topplagen.

Första ut är alltså Watford ett lag som den senaste tiden vinner och förlorar varannan match verkar det som. Vinner sina matcher på hemmaplan, förlorar sina matcher på bortaplan. Det lär alltså inte bli en walk in the park för Liverpool och man behöver komma upp i en hög nivå på spelet.

Målrikt i det första mötet

När Watford gästade Anfield tidigare under säsongen blev det en ordentlig överkörning då Liverpool vann med tennissiffrorna 6-1. Gissningsvis kan det bli målrikt även idag med två lag som har svårt att hålla tätt drabbar samman.

På de senaste nio matcherna har Liverpool endast hållit nollan en enda gång. Det genomgående temat är att man har släppt in ett mål bakåt och ofta lyckats gör fler än så framåt. Nu när man fortsatt kämpar för Champions League-platserna bör man kunna trycka in ett par bollar.

Spelet jag väljer för den här matchen kommer att vara ”Båda lagen gör mål” och för det får vi 1,74 i odds hos NordicBet.

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål

Odds: 1,74 gånger pengarna

Matchstart: 21.00 – Måndag 1/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: