Bettingklubben
Speltips

NHL: Washington – Arizona 7/11

Washington jagar formen från tidigare år

Under de senaste åren har vi fått vänja oss vid att Washington har varit ett topplag i NHL med flertalet finalplatser i slutspelet. Man är så klart hänförda av Alexander Ovechkin och svenske Niklas Bäckström som visat sig hitta ett riktigt fint spel tillsammans med ryssen.

Men så här långt under säsongen har man inte börjat lika förtroende ingivande som tidigare säsonger. På sina 14 matcher har man skrapat ihop 15 poäng genom 7 segrar, 6 förluster och 1 förlust på övertid.

Gästerna Arizona har dock haft en ännu sämre inledning på det här året och även om man inte är ett tippat topplag så hade de själva nog förväntat sig mer. Efter 15 matcher ligger man sist i Western Conference med totalt 5 poäng genom 2 vinster, 12 förluster och en förlust på övertid.

Hemmalaget är favoriter

Hemmalaget Washington är favoriter i den här matchen, något som är föga överraskande. NHL-säsongen är lång och de flesta lagen kan slå varandra men i den här matchen så tror jag att Washington är det starkaste laget, det bör vara kvalitetsskillnad speciellt på hemmaplan.

Därför blir mitt spel att hemmalaget Washington vinner matcher, för det får vi 1,72 gånger pengarna. Spelet läggs som vanligt hos NordicBet. Som svensk blir det även intressant och se om Bäckström kan komma igång med spelet som vi vant oss vid. Vi hoppas i alla fall på det!

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Washington vinner matchen

Odds: 1,72 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 01.00 – Tisdag 7/11

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: