Bettingklubben
Speltips

VM-Kval: Sverige – Italien 10/11

Mardrömslotten, igen..

Efter ett övertygande gruppspel från Sveriges sida tog man en oväntad andraplats i gruppspelet till VM i Ryssland. Men lottningen föll enligt samma tema som det gjort för svensk del senaste 10 åren med mardrömsmotstånd, Italien.

Nu krävs det två bragdinsatser för att Sverige ens ska ha chansen att ta sig till VM. Man ställs mot ett Italien som sannerligen inte imponerade i gruppspelet men när det väl gäller och kniven är mot strupen så vet vi hur full av kvalitet det landslaget är.

Sverige kommer dessutom till start utan Mikael Lustig som har varit en av landslagets allra bästa spelare bakom Zlatan Ibrahimovic. Konstant inblandad i det offensiva spelet med viktiga inlägg och assist. Även Italien blir utan en viktig spelare i första mötet då skyttekungen Ciro Immobile skadade sig i sista matchen innan mötet, och det kanske var tur det för han har fullkomligen öst in mål i Serie A så här långt.

En tillknäppt och målsnål tillställning

Vem som går till VM i Ryssland avgörs av ett dubbelmöte och det gäller för båda lagen att få med sig ett bra resultat inför returen för att ha chansen att gå vidare. För Sveriges del handlar det främst om att hålla nollan för om vi släpper in ett mål på hemmaplan behöver vi säkerligen göra minst två mål i returen i Rom.

Ett 0-0 resultat är inte nödvändigtvis dåligt för Sverige med andra ord. Då håller man mötet vid liv och en stolpe in i Rom kan avgöra mötet. Italienarna tackar nog heller inte nej till ett kryss på Friends Arena då en seger oavsett tar dem vidare på hemmaplan.

Spelet jag lägger för den här matchen blir att vi får se ”Under 2.5 mål” och för det får vi 1.54 gånger pengarna. Spelet läggs hos NordicBet!

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Under 2.5 mål

Odds: 1,52 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Fredag 10/11

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: