Bettingklubben
Speltips

Hockeyallsvenskan: Troja/Ljungby – Leksand 8/11

Leksand jagar toppen med fin form

Leksand åkte inför årets hockeysäsong återigen ner i Hockeyallsvenskan efter att ha blivit slagna av ärkerivalen Mora i slaget om Siljan. Som klubben har fått erfara under ett par tillfällen nu är det en stor omställning från att gå från SHL ner till Hockeyallsvenskan och det är Troja/Ljungby på bortaplan som gäller istället för en match i Stockholm borta mot Djurgården.

Till skillnad från gästerna så gick Troja/Ljungby istället åter upp till Hockeyallsvenskan inför säsongen. Man ligger just nu tredje sist i tabellen och det är väl att vänta att man skall fightas för att hålla sig vid liv i årets säsong.

Leksands jakt på toppen är bara en vinst bort då Oskarshamn just nu ligger på andraplats med 27 poäng och inför den här omgången står Leksingarna på 24 inspelade poäng. Men säsongen är lång och många poäng skall delas ut, men det är så klart bra att vara med i toppen dels för att skapa en positiv stämning i och runt omkring laget.

Många vinster i rad för bortalaget

Leksand inledde säsongen lite halvknackigt och som vanligt så börjas det skrivas om lagets form så fort det börjar gå lite dåligt. Men man lyckades ta sig ur det och nu har man spelat 6 matcher i rad och vunnit 3 på ordinarie tid och 3 efter övertid/straffar.

Mitt spel i den här matchen kommer bli att Leksand tar sin 7:e raka seger och jag tror att man gör det på ordinarie tid. Man har en högre högstanivå än vad hemmalaget har och kommer man bara upp i den så tar man även den här matchen. För den raka tvåan får vi 1,75 gånger pengarna hos NordicBet!

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Leksand vinner matchen

Odds: 1,75 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 19.00 – Onsdag 8/11

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: