Bettingklubben
Speltips

Spurs – West Brom 14/1


Efter en helg av FA-cup spel så är det äntligen dags för Premier League igen. West Brom har ju överraskat denna säsongen och ligger på en åttonde plats i ligan med 29 poäng. Anledningen till detta är att man lyckats ta poäng utav lagen på den nedre halvan och allt som oftast gå iväg med alla tre. Mot lagen ovanför sig har man dock haft det svårt och endast tagit en poäng, mot just Spurs på hemmaplan.

Tyvärr tycker vi inte att oddsen på Tottenhamvinsten var något att ha så vi valde istället ett målspel för denna matchen. Dele Alli har ju varit i storform senaste matcherna och gjort dubbla mål tre matcher i rad. Alltså sex mål på tre matcher.

Vårt spel för matchen:

Spel: Målskytt – Dele Alli (när som helst i matchen)

Odds: 2.65

Betstorlek: 5/10

Spela hos Bethard

 

Ta gärna rygg på vårt spel om du tror att Alli gör mål i matchen! Kommentera annars gärna vilket spel du väljer istället!

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: