Bettingklubben
Speltips

Tottenham – Stoke 26/2

Kan hemmalaget skaka av sig Europaspelet?

Tottenham har haft det lite kämpigt det senaste när man åkt ur Europaspelet väldigt överraskande mot belgiska Gent. Innan det förlorade man också mötet med Liverpool på bortaplan med 2-0.

Nu är man tillbaka på White Hart Lane där man känner sig som hemma. I Premier League i år har man vunnit 10 matcher, kryss 2 matcher och förlorat 0 matcher i på hemmaplan. Mycket starka siffror! Man har också hållit nollan i 8 utav de 10 vinsterna.

Tottenham är också fulltaliga förutom knäskadan på Danny Rose och ljumskskada på Erik Lamela (som ändå inte spelat särskilt mycket denna säsongen).

Stoke har problem med toppen

Stoke kommer från en stark form där man endast förlorat 1 match på de senaste 6 matcherna. Man har 3 vinster och 2 kryss på de andra 5 matcherna.

Det som är signifikativt för Stokes säsong är att man har väldigt svårt mot lagen ovanför sig i tabellen. Mot lag 1 till 9 har man så här långt spelat 5 kryss och 7 förluster. Anmärkningsvärt är att alla kryss har slutat 1-1.

Senaste mötet lagen emellan i början av säsongen slutade med en 0-4 förlust för Stoke på hemmaplan. Det finns med andra ord ganska mycket som talar för att detta skall upprepa sig då Spurs nu får spela på hemmaplan där man är starka.

Vårt spel för matchen:

Spel: Hemmalag – Vinna och hålla nollan

Odds: 2.31

Matchstart: 14.30 – Söndag 26/2

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com

 

Skapa ditt Betsson-konto idag och få ett riskfritt spel upp till 1000 kr!

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: