Bettingklubben
Speltips

Premier League: Tottenham – Man U 14/5

Ett skifte av fokus och poängrekord

Denna söndag är det dags för Tottenham och Manchester United att beta av den första av tre betydelselösa matchen för resten av säsongen. Manchester United har fortfarande en matematisk chans att nå topp 4 men man har tydligt annonserat att man fokuserar på Europa League där man ska spela final 24 maj.

I fredags säkrade Chelsea ligatiteln vilket också innebar att allt det lilla hopp som fanns kvar nu är borta. Det ska också mycket till för att man ska tappa sin andraplats då Man City på tredjeplatsen kan nå maximala 78 poäng. Det innebär att två poäng på tre matcher räcker för Spurs att säkra andraplatsen.

En andraplats är något som man aldrig tidigare har nått sedan ligan döptes om till Premier League och utan att fact checka mig själv här så borde det vara så att man kommer att stå för ett poängrekord för klubben under Premier League-historien.

Diskussionerna kring klubben Tottenham har nu de senaste två säsongerna setts som att man snubblat på mållinjen två år i rad. Det är en negativ känsla som man skulle må bra av att spola bort. Fortsätter man på det inslagna spåret, där man år efter år under Pochettino har förbättrat sig, kommer man nog till slut att få fira en framgång. Att avsluta den här säsongen på ett bra sätt skulle kunna påverka den känslan lite grann.

Går man obesegrade från White Hart Lane?

Inför den här omgången som blir den sista matchen på White Hart Lane som den är idag är man obesegrade under säsongen. En fin tribut till sin hemmaborg hade så klart varit att det förblir så även efter matchen mot Manchester United.

Tottenham behöver också bevisa från förra säsongen att man inte viker ner sig så fort hoppet är borta. Så trots att man inte bör vara motiverade i den här matchen så bör man vara motiverade att vinna här. Man möter också ett United som jag fortfarande tror kommer att spela de flesta av sina bästa spelare och sedan vila dem ju närmare Europa League-finalen vi kommer. Under lördagskvällen kom dock uppgifter att Paul Pogba förlorat sin far som gått bort och missar av förklarliga skäl matchen.

För att avsluta det här inlägget som blev mycket annat än att prata om spelet på matchen så tror jag att Tottenham biter ihop och vinner det här mötet. För den raka hemmavinsten får vi 1,79 gånger pengarna och det är där jag skjuter in degen. Spelet lägger jag hos NordicBet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Tottenham – Rak etta

Odds: 1,79 gånger pengarna

Matchstart: 17.30 – Tisdag 14/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Spelet kan också läggas hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: