Bettingklubben
Speltips

Tottenham – Aston Villa 8/1


Tottenham möter Aston Villa i FA-cupen

Det är dags för den tredje omgången i FA-cupen och det är då som Premier League-lagen kliver in. På söndagen tar Tottenham emot Aston Villa ett lag som ligger och hankar sig fram i mitten av The Championship. Även om de var i Premier League förra året har man inte, likt Newcastle, kunnat dominera ligan. Man har kryssat på tok för många matcher och haft svårt att avgöra eller hålla undan för trepoängarna.

Det är inte jättesvårt att räkna ut vilket lag som är favorit i den här matchen även om vi lär få se stor rotation i Spurs-elvan. Spelare som Harry Winks, Kieran Trippier, Tom Carroll och Vincent Janssen lär har stor möjlighet till en startplats inledningsvis. Men inte ska väl det göra att Aston Villa skall ha något att säga till om på White Hart Lane?

Vår rek för matchen:

Spel: Hemmavinst + under 3.5 mål

Odds: 2,10

Betstorlek: 7/10

Spela hos Betsson

 

Lycka till om du väljer att ta rygg på spelet! Om du vinner så vinner vi 🙂

Har du någon annan rek för matchen? Tveka inte med att kommentera nedan och diskutera!

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: