Bettingklubben
Speltips

Serie A: Torino – Cagliari 29/10

Torino vill vända förlustsviten

På söndagen är det dags för det italienska mötet mellan Torino och Cagliari. Två lag som så här långt figurera runt mitten av tabellen för tillfället men där man kan förvänta sig att Torino plockar några placeringar och Cagliari kommer att blanda sig i bottenstriden i år också.

Torino har den senaste tiden haft en period med många topplag vilket har gjort att resultatet delvis har uteblivit. Men Torinos tre förluster i årets Serie A har alla kommit mot storlag som: Juventus, Roma och Fiorentina. Man är ett lag som står för många mål framåt och kryssmatcherna slutar ofta 2-2 istället för 0-0.

Cagliari har blandat och gett den här säsongen, man har tre vinster så här långt men samtliga har kommit mot nykomlingar/bottenklubbar som: Benevento, SPAL och Crotone. I de förluster som man har så har man allt som oftast blivit nollade av motståndet och spelat på bortaplan har inte sett alls bra ut.

Håller hemmafavoriten för trycket?

Torino får agera favoriter i den här matchen då man är ett bättre lag än Cagliari samt att man har sin spjutspets Andrea Belotti som var en av Serie A’s skyttekungar förra säsongen och prislappen på den unge strikern sägs ha varit 1 miljard i sommaren fönster.

Mitt spel på den här matchen blir i favoritens riktning och jag väljer att plocka den raka ettan till 1.56 gånger pengarna. Ett lite lägre odds än vanligt men jag tror verkligen på Torino i den här matchen så jag lägger istället ett lite större spel än vanligt till ett lite lägre odds än vanligt.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Torino vinner – Rak etta

Odds: 1,56 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Söndag 29/10

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: