Bettingklubben
Speltips

Championship: Sunderland – Derby 4/8

Hur mår klubben Sunderland?

Sunderland stod för en katastrofsäsong och blev degraderade till The Championship. Man låg länge sist i Premier League och i januarifönstret vägrade klubben att agera. Det kändes som att man hade gett upp och accepterat att man ska bli nedflyttade trots de enorma ekonomiska fördelarna det finns med att stanna kvar.

Förra året gjorde Aston Villa samma resa och lyckades inte alls under säsongen. Man kryssade till sig en plats i ingenmansland i The Championship. Och frågan är om inte Sunderland kommer att hamna på en liknande position i slutändan.

Kaoset har nämligen delvist fortsatt i klubben sedan nedflyttningen då Darren Gibson uttalat sig på fyllan om att lagkamraterna inte bryr sig. Något som han kommer att bestraffas internt för. Under försäsongen förlorade man också mot Celtic med hela 0-5 i en pinsam tillställning på Stadium of Light.

Höga förväntningar är sällan positivt

Som f.d. Premier League-klubb har man så klart lampan på sig och förväntas vara med i toppen av ligan och fansen lär inte acceptera något annat. Det är sällan bra med höga förväntningar utifrån för en klubb i kaos och det leder oftast till ännu mer kaos.

Nu har man ju också tappat sin store målskytt Jermain Defoe som var det enda positiva med fjolårssäsongen. Jag tror att Derby, som länge arbetat för en uppflyttning, har stor chans att få en bra start på den här säsongen. Man har också värvat PL-erfarenhet i bl.a. Tom Huddlestone.

Med tanke på att Derby ger oss hela 2.90 gånger pengarna hos NordicBet blir jag sugen på att tro på den bortavinsten oftare än vad oddset anger. Därför lägger jag den raka tvåan i matchen och tror på att Sunderland inte tagit sig ur svackan riktigt ännu.

Vårt spel för matchen:

Spel: Derby vinner – Rak tvåa

Odds: 2,90 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Fredag 4/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: