Bettingklubben
Speltips

Stoke – Crystal P 11/2

Stoke blandar och ger

Stokes prestationer varierar som vanligt något enormt. Men på hemmaplan har man i alla fall varit svårslagna med trenden att man förlorar/kryssar mot topplagen och vinner/kryssar mot de sämre lagen. Även om Shaqiri inte kommer till start idag tycker jag att man ska kunna ta med sig alla tre poängen från matchen med Crystal Palace. Man har ju även fått igång 36-åringen Peter Crouch det senaste som stod för sitt 100:e Premier League-mål nyligen.

Summa summarum så tycker jag att Stoke ska bannemig ha det här.

Nattsvart i Palace

Med ett totalt ihåligt försvar så har Crystal Palace nu mera intagit en nedflyttningsplats. Snart är t.o.m Hull City förbi dem. Sam Allardyce mannar behöver förbättra sig något enormt om man ska få ta del av Premier League-miljarderna även nästa år. Att åka till den mytomspunna bortamatchen i Stoke brukar heller inte vara någon enkel resa för något lag. Jag tror inte att Crystal Palace klarar av att vända trenden idag.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 2.15

Betstorlek: 5/10

 


Spela hos Bethard
Upp till 1000 kr i bonus.

Spela hos Betser
100% i välkomstbonus.

Spela hos Expekt
Spela för 1000 kr riskfritt – pengarna tillbaka!

Spela hos Betway
Upp till 1000 kr i bonus.

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: