Bettingklubben
Speltips

Premier League: Stoke – Manchester Utd 9/9

United har rivstartat

Landslagetsuppehållet är förbi och det är dags att återgå till vardagen för fotbollsstjärnorna. Ligalunken fortsätter med Stoke – Manchester United. Den BERÖMDA bortamatchen i ett regnigt Stoke.

Manchenster United har haft ett enkelt schema i inledningen av ligan och även om en bortamatch i Stoke absolut kan innebära ett poängtapp för många topplag så ser United fruktansvärt starka ut.

På de första tre matcherna har man gjort hela 10 mål och släppt in 0 mål. Tre raka vinster och spelare som förra säsongen såg halvbra ut (Pogba) har verkligen kommit igång. Värvningen av Matic från Chelsea har löst många av Uniteds problem på mittfältet.

Vinnare men segstartade

Även om United har vunnit samtliga matcher så här långt så är det främst i andra halvlek som man har nött ner sitt motstånd. 8 av 10 mål har kommit i andra halvlek. De andra två målen har kommit i 33:e och 45:e minuten.

Stoke har inte varit sämre dem utan man har varit väldigt målsnåla så här långt och fokuserat på defensiven. Två mål framåt och två mål i baken är resultatet efter tre matcher. Tre mål har kommit i andra halvleken och det fjärde kom i 45:e minuten borta mot Everton.

Mitt spel för den här matchen blir ”Kryss efter första halvlek” för detta får vi hela 2.29 gånger pengarna! Spelet lägger jag hos NordicBet. Vill du riskera ännu mer så kan du spela ”Under 0.5 mål i första halvlek” och för det får du 2.90 gånger pengarna.

Lycka till om du tar rygg!

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat X efter första halvlek

Odds: 2,29 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 18.30 – Lördag 9/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: