Bettingklubben
Speltips

Premier League: Stoke – Arsenal 19/8

Det ser inte bra ut i Stoke-lägret

Stoke gjorde en dålig sommar och tappade några viktiga spelare samtidigt som man inte hämtade in några kanonspelare heller. Man tappade t.ex. Arnautovic och Walters som spelat i klubben länge.

Arsenal inledde den här Premier League-säsongen med en svängig match mot Leicester som slutade med en vinst 4-3 efter avgörande nickmål av Giroud. Nyförvärvet Lacazette gjorde dundersuccé genom att ge sitt Arsenal ledning redan efter 2 minuter spelade i Premier League.

Under lördagen ska lagen göra upp om tre nya poäng och favoritskapet ligger så klart hos bortalaget Arsenal. Oddsen är i skrivande stund: 4.50 / 3.85 / 1.85.

Vem ska göra målen i Stoke?

Stoke går in i den här säsongen med en tunn uppsättning anfallare. Man har visserligen Saido Berahino men sedan han bråkade sig till bänken i West Bromwich har jag inte mycket tro på att han ska leverera allt för många mål på en säsong.

Även om försvarsspelet fortfarande inte fungerade för Arsenal så gjorde man ändå fyra mål framåt. Man hade även fyra olika målskyttar i matchen mot Leicester. Bra att få igång många spelare i inledningen av säsongen!

Jag tror att Arsenal har den här matchen och trots ett ihåligt försvarsspel fick man ändå med sig positiva känslor från första matchen. Otroligt viktigt att inte behöva höra snacket om man hade förlorat mot Leicester.

Mitt spel hamnar på den raka tvåan på Arsenal till 1.85 gånger pengarna. Ett bra odds på favoritvinsten enligt mig.

Vårt spel för matchen:

Spel: Arsenal vinner – Rak tvåa

Odds: 1,85 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 18.30 – Lördag 19/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: