Bettingklubben
Speltips

Statistik och målservice med Flashscore

Flashscore
Om du värdesätter träffsäker statistik och uppdaterad målservice som verkligen levererar i alla väder så finns det få andra sajter och appar som håller samma klass som FlashScore – liveresultat. Tjänsten är helt gratis att använda och du kan ta del av liveresultat från mängder av sporter, matcher och events direkt i datorn, mobilen eller surfplattan. För att göra det extra smidigt för dig som älskar att följa sport när du är i farten så har man tagit fram en gratis app för iOS och Android. Appen uppdateras frekvent och ligger alltid i framkant med spännande funktioner.

Personligt anpassad livescore

Vad som gör FlashScore unikt i många avseenden är också att man erbjuder möjligheten till en personligt anpassad livescore. För dig som sportälskare innebär det exempelvis att du kan registrera ett gratis konto och sedan anpassa vilka sporter, lag och idrottare som du vill följa. Om du exempelvis gillar att titta på fotboll från Premier League och har ett favoritlag där så kan du anpassa ditt konto så att du alltid får pushnotiser när det är dags för match, när startuppställningarna visas, när matchen startar, när det blir mål, när det är halvtid, matchslut, samt mycket annat. Med en personligt anpassad livescore med målservice får du full tillgång till allt om ditt eller dina favoritlag. Ja, precis du läste rätt. Du kan naturligtvis anpassa så att du kan följa flera olika lag, sporter eller enskilda idrottare.

En pålitlig kunskapskälla

Vad som också gör FlashScore med sin gratis app och sin snabba webbsida till Sveriges bästa app för livescore är att den är så mångsidig. Förutom träffsäker målservice med pling i mobilen så får du som använder tillgång till djupgående statistik som exempelvis information om inbördes möten, skador och avstängningar på spelare, tävlingsinformation, tabeller och oddsjämförelse. Det är med andra ord inte särskilt svårt att förstå varför också många som gillar att spela betting uppskattar FlashScore när det kommer till att reka spel.
Är du sugen på att prova fördelarna med en riktigt bra app för målservice? Ladda ner FlashScore redan idag och registrera ett gratis konto för extra många bra service!

Flashscore

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: