Bettingklubben
Speltips

Premier League: Southampton – Man Utd 23/9

Champions League-spel väntar för United

Manchester United inledde säsongen fläckfritt och körde över motståndet med ett relativt enkelt spelschema. Sen kryssade man borta mot Stoke men studsade genast tillbaka på det vinnande spåret i den senaste matchen mot Everton med en 4-0 seger.

Nu ska man gästa ett svårtspelat Southampton samt fyra dagar senare åka och hälsa på Pontus Wernbloom och CSKA Moskva i Champions Leagues andra omgång. Därefter väntar ytterligare en Premier League match tre dagar senare. Det är nu truppernas bredd testas ordentligt.

Jag tror att man kommer att rotera några spelare i den här matchen för att kunna prestera på topp i Champions League. Det gör matchen mot Southampton än mer svårspelad. Ett lag som hittils hållit nollan i tre av fem matcher. Två av matcherna har slutat 0-0.

På hemmaplan så tror jag att Southampton kommer med självförtroende i ryggen att ta poäng från Manchesterlaget. Men defensiven kommer så klart att prioriteras när man möter ett topplag.

Ett vinnande koncept testas

För två omgångar sedan spelade vi på att Stoke – United skulle stå kryss i halvlek då båda lagen främst gjort sina mål i andra halvlek. Efter mycket dramatik då Stoke tog ledningen i 43:e och United gjorde ett ganska komiskt mål på stopptid i första halvlek satt spelet. Meningen var så klart att halvleken skulle sluta 0-0 och det var ju otroligt nära att så blev fallet.

Mot Southampton tror jag att matchbilden kommer att bli lite liknande. Med ett förmodat roterande i Uniteds laguppställning kan man få svårt att hitta spelet initialt och Southampton kan bomma igen som man varit bra på tidigare.

Därför kommer jag att återigen lägga mitt spel på att första halvlek slutar i ett kryss nu när United spelar. Då vinner vi på 0-0 men garderar även upp oss för en situation som senast när det slutade 1-1. För detta spelet får vi 2.11 gånger pengarna hos NordicBet!

Lycka till om du tar rygg!

Vårt spel för matchen:

Spel: X efter första halvlek

Odds: 2,11 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 16.00 – Lördag 23/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: