Bettingklubben
Speltips

Premier League: Southampton – Arsenal 10/5

Hoppet lever trots allt för Arsenal

I senaste matchen mot ett roterande Manchester United studsade Arsenal tillbaka efter förlusten i derbyt mot Tottenham. Man stor nu på 63 poäng med 34 spelade matcher och man jagar en Champions League-plats där Manchester City innehar den sista på 69 poäng men med 35 matcher spelade.

Arsenal kan med andra ord vid en vinst här placera sig inom 3 poängs marginal inför de tre avslutande omgångarna. Men det ska ändå mycket till för att City ska tappa greppet då man har 9 måls bättre målskillnad än Arsenal behöver man sannolikt tappa poäng i 2 av 3 matcher medan Arsenal går rent.

Men först ska man ta sig an Southampton på bortaplan. En match som anses vara en av de svåraste bortamatcherna när det kommer till klubbarna i övre mittenskiktet. Southampton kommer med en ganska tråkig form till det här mötet med två raka 0-0 matcher och dessförinnan två förluster.

I den senaste matchen nollade man Liverpool på bortaplan i en match som Liverpool gärna hade vunnit. Men det satte Southampton käppar i hjulet för. Kan man nu göra det samma mot ett Arsenal som inte har övertygat offensivt under en längre tid?

Heta känslor trots utgångsläget

Jag tror på en målsnål tillställning sett till hur lagen spelat den senaste tiden. Spelbolagen tror dessutom på både mål från båda lagen men också att det blir över 2.5 mål i matchen.

Jag väljer därför att göra tvärtom och gå på ett underspel – under 2.5 mål i matchen till 2,21 gånger pengarna. Spelet lägger jag hos NordicBet och jag önskar oss båda lycka till ifall du känner att du vill rygga!

Det börjar också närma sig att vi här på Bettingklubben har levererat 100 speltips till er besökare. Vi kommer att skriva en sammanställning över hur det har gått för oss så håll ögonen öppna de kommande dagarna!

Vårt spel för matchen:

Spel: Under 2.5 mål

Odds: 2,21 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Tisdag 10/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Spelet kan också läggas hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: