Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Sirius – Kalmar FF 24/2

Bra fart på nykomlingen Sirius

Sirius har öppnat Allsvenskan på ett imponerande sätt när man slog Djurgården på bortaplan i premiären med 0-2, förlorade på hemmaplan mot IFK Göteborg med 0-2 och sedan gick man och vann borta mot IFK Norrköping med 0-2.

Tre på pappret väldigt svåra matcher som man ändå lyckats att sno med sig 6 poäng från. Ingen hade ju varit förvånad om man inlett dessa matcher med säg 1 poäng mot dessa klubbar.

Nu har man blivit beordrade att flytta från sin hemmaplan då kvaliteten på gräset varit för dåligt i matchen mot IFK Göteborg. Det verkar som att man istället kommer att spela matchen i Gävle på Gavlevallen.

Vad händer i Kalmar?

Kalmar FF har inlett den här säsongen på ett uruselt sätt och man har endast 1 poäng på 3 matcher. Man har också lyckats med konststycket att släppa in totalt 9 mål på 3 matcher.

I den senaste matchen för Kalmar FF utgick även Rasmus Elm från planen och blir borta ett tag. Kan man trots detta åka och ta sin första vinst nu eller kommer Sirius nykomlingsenergi att hålla i sig?

Man kommer så klart att vara sugna på att ta årets första trepoängare i den här matchen och jag tror också att lagets fans förväntar sig att man ska ta sina trepoängare mot nykomlingarna.

En match med två bortalag

Eftersom matchen flyttas upp till Gävle så får ju även Sirius spela på bortaplan även om man är värd för matchen. Men man har ju också visat att man kan ta bortasegrar då man tagit sina 6 poäng på just bortaplan.

Nu ska man möta att defensivt dåligt Kalmar FF som släppt in 9 bollar på tre matcher. Samtidigt som man har en giftigt Kingsley Sarfo längst fram i planen.

Jag kommer att välja ett målspel för den här matchen och jag tycker att vi får bra betalt för över 2.5 mål till 1,99 gånger pengarna hos Betsson.

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 2.5 mål

Odds: 1,99 gånger pengarna

Matchstart: 19.00 – Måndag 24/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: