Bettingklubben
Speltips

Malmö – Frölunda & Linköping – Luleå 14/2


Det är dags för en ny omgång i SHL och vi har tippat ett par matcher. Malmö tar emot Frölunda och Luleå gästar Linköping.

Fortsätter Frölundas dåliga form eller kan man vända på det nere i Malmö? Det går inte jättebra för Luleå just nu, kan Linköping ta med sig alla tre poängen på hemmaplan?

Fantastiskt odds på ett formstark Malmö

SHL är nu tillbaka efter landslagsuppehållet och i den första matchen i avslutningen av serien tar Malmö emot Frölunda. Malmö inledde SHL-säsongen med att besegra just Frölunda hemma i Malmö Arena efter en riktigt bra insats inför 8170 åskådare.

Malmös vars formkurva pekar uppåt med 5 vinster det senaste 6 matcherna och inför kvällens match har man chansen att nå topp 6 vilket innebär direktplats till slutspelet. Självförtroendet och motivationen är det inget fel på i Malmö.

Frölunda inledde säsongen på ett helt överlägset sätt i SHL och såg länge ut att ta hem serien överlägset, men efter ungefär halva grundserien har det gått trögt för Frölunda och man ligger just nu på en andra plats med HV71, Skellefteå och Linköping som närmar sig!

Ett Frölunda som har 4 förluster senaste 6 matcherna, senast hemma mot Färjestad med 2-3. Det blir tufft för Frölunda även ikväll när man gästar Malmö Arena och ett odds på 3,50 på Malmö är mer än spelvärt!

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 3.50

Matchstart: 19.00 – Tisdag 14/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com

 

Ett Luleå i kris

Linköping tar emot Luleå i Saab arena, ett Linköping som går som tåget och är det formstarkaste laget ihop med Färjestad med 5 raka vinster, senast borta mot hemmastarka HV71. Laget ligger på en fjärdeplats i tabellen tätt efter HV71 och Frölunda och kan nu ta steget ikapp.

I Luleå är det allt annat än harmoni med endast 5 poäng de senaste 6 matcherna är nu direktplasterna till slutspelet långt borta och chanserna minimala. Läget är allt annat än vad Luleå räknat med och man har brutit kontraktet med tränaren Stefan ’Skuggan’ Nilsson som ersätts av Petter Lasu Nilsson. Frågan är om det bli nån effekt av tränar bytet? det blir ingen lätt första match, borta mot maskinen Linköping med en hungrig Broc Little Som jagar Joakim Lindström i poängligan!

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 1.85

Matchstart: 19.00 – Tisdag 14/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: