Bettingklubben
Speltips

The Championship: Sheffield W – Sunderland 16/8

Bättre inledning än väntat för Sunderland

Sunderlands försäsong präglades utav kaos för ett Sunderland som kommer från Premier League. De flesta har haft låga tankar om laget från norr och att de ska kunna gå direkt upp till högsta divisionen igen.

Men man har inlett på ett bra sätt genom att kryssa öppningsmatchen hemma mot Derby och vinna senast borta mot Norwich. Ett Norwich som var starka på hemmaplan föregående säsong.

För Sheffield Wednesday har säsongen varit totalt omvänd då man tippats vara i toppen av ligan i slutet på säsongen men inledningen har inte gått lika bra. Man förlorade inledningen mot Preston på bortaplan och kryssade senast hemma mot Queens Park Rangers.

Men jag har fortsatt tro på att Sheffield W kommer att få ordning på grejerna och vara med i toppskiktet av tabellen.

Pengarna läggs på ett resultatspel

Enligt oddsättarna så är Sheffield Wednesday favoriter och oddsen ser ut enligt följande: 2.13 / 3.35 / 3.55

Målskyttet har så här långt svikit Sheffield W och man har bara gjort ett på sina två inledande matcher. Sunderland har samtidigt gjort fyra mål på sina två matcher och är i lite bättre slag.

Jag tycker att 3.55 för bortavinsten är riktigt bra betalt i den här matchen med tanke på inledningen. Men jag tror nog inte att Sunderland tar med sig hela kakan i den här matchen. Istället tror jag att dessa två lag kommer att spela en jämn match.

Därför väljer jag att lägga mitt spel på det raka krysset till 3.35 gånger pengarna. Att matchen slutar 1-1 känns inte helt orimligt, ett resultat som också anses vara det troligaste hos oddssättaren på NordicBet.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – Rakt kryss

Odds: 3,35 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Onsdag 16/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: