Bettingklubben
Speltips

Jakten på PL: Sheffield W – Derby 22/4


The Championship går in i sitt slutskede och tre otroligt spännande omgångar skall avgöra vilka lag som får spela playoff, få hemmafördelen samt vilka som klarar sig kvar i bottenstriden. Brighton är redan klara för direktuppflyttning och Newcastle har, trots dålig form, sex poäng till godo ner till tredjeplatsen med tre omgångar kvar.

Klassikerklubben vill tillbaka

Det är många som saknar en klubb från Sheffield i Premier League och för tillfället står deras hopp till Sheffield Wednesday. Den klassiska klubben bildad 1867 åkte ur högsta serien år 2000 och har sedan dess försökt kämpa sig tillbaka.

Under säsongen låg man en bit bakom uppflyttnings- och kvalplatserna men med en genomgående stabil Championship-säsong har man nu tagit sig upp på kvalplats och ligger med sina 75 poäng på en femteplats med tre omgångar kvar. Man har endast två poäng till godo på Pontus Janssons Leeds United så varje tappad poäng kan innebära en katastrof i slutändan.

Förutom Derby ska man även möta Ipswich och Fulham i de sista omgångarna. En sista omgång mot Fulham som skulle kunna bli direkt avgörande då man precis som Leeds har 73 poäng på sin sjätteplats.

Vad spelar Derby för?

Fansen runt klubben Derby bör vara ganska besvikna över årets säsong som hade stora förhoppningar på sig. Man har under flera år varit ett topplag i The Championship och velat ta sig upp till Premier League-miljarderna men inte lyckats. Efter en usel inledning på säsongen orkade man aldrig hämta i kapp topplagen och ligger nu i ingenmansland med tre omgångar kvar.

Men är bra mycket sämre på bortaplan än vad man är hemma och de vinster man tagit på bortaplan har kommit mot sämre motstånd. Förutom två kryss är det idel förluster mot topp 8-lagen. Nu möter man ett hemmastarkt Sheffield Wednesday med blodsmak i munnen för en kvalplats.

Jag tycker att vi får bra betalt för hemmavinsten i den här matchen så mitt spel kommer att falla på den raka ettan till 1,83 gånger pengarna. Spelet läggs hos Betsson och lycka till om du tar rygg på spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 1,83 gånger pengarna

Matchstart: 16.00 – Lördag 22/4

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: