Bettingklubben
Speltips

Sevilla – Villareal 5/2

Sevilla utmanar på allvar

Tränaren Jorge Sampaoli har sannerligen fått ihop sitt lag till något alldeles speciellt i år. Man ligger på en välförtjänt tredjeplats i ligan och kan vid vinst idag gå upp på samma poäng som Barcelona.

Sevilla har under många år varit ett bra lag i Spanien och som du säkert redan vet har man prenumererat på Europa League-titlar. Man har till och med hittat en plats åt sorgebarnet Samir Nasri som har spelat regelbundet under säsongen.

Målproduktionen har det inte varit något fel på för Sevilla den här säsongen och man har för tillfället 43 gjorda mål och 28 insläppta. Men det finns ett enda lag i serien som man inte har fått hål på i första mötet i år..

Villareals defensiv imponerar

Med endast 14 (!) insläppta mål på 20 matcher har man släppt in minst antal mål i ligan och parkerar Villareal på sjätte plats. Man har hållit sin nolla intakt åtta gånger och endast släppt in två mål vid tre tillfällen.

Lite förvånande har detta skett mot Eibar, Alaves och Valencia. Mot topplagen har man hållit nere siffrorna och kämpat sig till kryss mot Real, Barca och Sevilla samt att man har slagit Athletico Madrid med 3-0 på hemmaplan.

Senaste matchen mot Sevilla slutade 0-0 och vi hoppas på ytterligare en målsnål resa i dagens 12.00 match. Som ni vet så gillar jag riktigt bra odds men här kommer något utöver det vanliga:

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1 + under 2.5 mål

Odds: 4.25

Betstorlek: 3/10 (en lite lägre betstorlek med sådant högt odds)


Spela hos Bethard
Upp till 1000 kr i bonus.

Spela hos Betser
100% i välkomstbonus.

Spela hos Expekt
Spela för 1000 kr riskfritt – pengarna tillbaka!

Spela hos Betway
Upp till 1000 kr i bonus.

 

Vad tror du kommer Sevilla att plocka hem alla poängen samtidigt som Villareal håller nere siffrorna?

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: