Bettingklubben
Speltips

Sevilla – Athletic Bilbao 2/3

Starka på hemmaplan och i bra form

Sevilla kommer från en bra form med idel segrar senaste tre matcherna. Man har också vunnit första mötet i Champions League med Leicester med 2-1. Tilläggas bör att man hade bud på så mycket mer i den matchen och engelsmännen kom undan med blotta förskräckelsen då Sevilla dominerade matchen totalt.

I ligan har man endast släppt in 1 mål på sina 4 senaste matcher och under säsongen har man visat sin styrka på hemmaplan. Man har endast tappat poäng två gånger på 11 matcher. Det med en förlust mot Barcelona och en 0-0 match mot Villareal.

Man ligger på en tredjeplats i ligan där man jagas av Atlético Madrid som är hela 7 poäng bakom. Men skulle man förlora här mot Bilbao kan det avståndet minska till 4 poäng då även Atlético spelar match ikväll mot Deportivo La Coruña. Missa inte vårt speltips för den matchen – klicka här.

Bilbao har problem på bortaplan

Athletic Bilbao har stått för en helt okej säsong och ligger på en åttondeplats i ligan. Hade man skärpt till sig på bortaplan hade det dock kunnat se mycket bättre ut. Med endast 8 av totalt 38 poäng på bortaplan talar det sitt tydliga språk var man trivs som allra bäst.

Lagets facit på bortplan ser ut enligt följande: 2-2-7 där segrarna har kommit mot bottenlagen Deportivo och Granada. Man har även endast mäktat med 7 mål på bortaplan över totalt 11 matcher.

Man kommer så klart in som en underdog mot Sevilla som imponerar denna säsongen. Om vi skall se till statistiken lär man även få svårt att göra mål mot ett Sevilla som varit täta bakåt den senaste tiden och alltid vassa framåt.

Spelet jag väljer för matchen är en hemmavinst som jag kombinerar med att Sevilla håller nollan. För detta får vi hela 2,85 gånger pengarna hos Betsson.

Vårt spel för matchen:

Spel: Sevilla att vinna och hålla nollan

Odds: 2,85

Matchstart: 21.30 – Torsdag 2/3

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com

Glöm inte att du kan få fina bonusar när du sätter in pengar att spela på matchen hos både Unibet och Betsson.

Hos Betsson får du upp till 1000 kr i ett riskfritt spel när du öppnar ett konto.

Gå till Betsson.com

 

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: