Bettingklubben
Speltips

Champions League: Real Madrid – Atlético Madrid

Starka känslor i det spanska huvudstadsderby

Till semifinalen i årets Champions League lottades Real Madrid och Atlético Madrid mot varandra. Det är som vanligt ett hett derby med många känslor där båda lagen vill visa vilka som är bäst i stan. Real Madrid ligger 10 poäng före i ligan efter att Atlético haft en halvbra säsong i ligaspelet.

Derbyt är också extra hett eftersom det även finns en Champions League-historik lagen emellan. När Real Madrid vann Champions League-bucklan säsongen 15/16 så slog man just Atlético i finalen. En final som slutade 1-1 efter full tid och avgjordes på straffar där Juan Fran blev syndabocken för Atlético Madrid.

Atlético skulle också kunna kröna den sista säsongen på sin nuvarande arena med att slå ut just Real Madrid ur Champions League. Eller så blir det katastrof och ärkerivalen får återigen sista ordet.

Derbyn som lever sitt egna liv

Derbyn har en tendens att leva sina egna liv och statistiken fram till dess kan många gånger vara totalt irrelevant. Det är rimligt att tro att så även blir fallet i det här mötet. Det laget som kan hålla känslorna på rätt sida linjen kommer att kunna gå segrande.

Räkna med heta känslor och stora diskussioner kring varje situation på planen. Ett tight möte med andra ord där båda lagen vill så otroligt mycket. Det blir ytterst viktigt för båda lagen att få med sig ett bra resultat i första matchen på Santiago Bernabéu.

Det är inte svårt att lista ut matchbilden: Real Madrid kommer att föra matchen och Diego Simeone kommer att, som vanligt, mönstra sin mannar i ett defensivt manér. Men för att få med sig bra förutsättningar inför returen är det också att ta vara på de kontringslägen som blir.

Gör båda lagen mål i matchen?

Ja, jag tror faktiskt att så blir fallet. Om scenariot blir sådant att Real Madrid tidigt får hål på Jan Oblak i Atlético-kassen så kan det bli åka av. Då måste Atlético kliva högre och utsätta sig för högre risk.

Det ska också mycket till för att dagens Real Madrid ska gå mållösa på hemmaplan (senaste mötet lagen emellan slutade 1-1 på Santiago Bernabéu). Första mötet i år slutade med vinst för Real Madrid med 3-0.

Spelet jag kommer att lägga för matchen är alltså att båda lagen gör mål. För det får vi 1,85 gånger pengarna både hos Betsson och hos NordicBet.

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål

Odds: 1,85 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Tisdag 2/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

Spelet kan också läggas hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: