Bettingklubben
Speltips

Reading – Wolverhampton 4/3

Två tuffa möten för Reading

Reading har plockat ganska få poäng den senaste tiden och halkat lite efter toppen i The Championship. Men man riskerar fortfarande inte att halka utanför kvalplatserna till Premier League. Man har just nu två förluster i rad mot Brighton och Huddersfield som är två väldigt kompetenta lag.

Nu ska man ta sig an Wolves på hemmaplan och detta känns som ett perfekt läge att vända på trenden och vinna igen. Sett över säsongen är man riktigt starka på hemmaplan med 11-4-2 i facit. Vill man också positionera sig på kvalplatserna som innebär en hemmaplansfördel i kvalmatcherna så kan det vara en bra idé att vinna här.

Det går inget bra för Wolves

Det går verkligen inte bra för Wolverhampton just nu och man har fyra torsk i rad. Man har också förlorat viktiga matcher i kampen om överlevnad i ligan mot Burton och Wigan. Nu har man endast två poängs marginal ner till nedflyttningsplatserna och vänder man inte trenden snart blir det väldigt jobbigt.

Men jag tror att man får det svårt med ett Reading som sett över hela säsongen gjort en stark insats. Att gå och ta poäng av Reading känns inte som den matchen det ska vända på för bottenlaget.

Jag tycker att vi får ett riktigt bra odds på att Reading vinner den här matchen. Betsson bjuder oss på hela 2.35 gånger pengarna. Vi hugger direkt!

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 2,35

Matchstart: 16.00 – Lördag 4/3

Spelet läggs hos Betsson

Gå till Betsson.com

Glöm inte att du kan få fina bonusar när du sätter in pengar att spela på matchen hos både Unibet och Betsson.

Hos Unibet får du 500% i bonus upp till 500 kr – sätt in 100 kr och spela för 600 kr.

Gå till Unibet.com

 

Hos Betsson får du upp till 1000 kr i ett riskfritt spel när du öppnar ett konto.

Gå till Betsson.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: