Bettingklubben
Speltips

The Championship: Reading – Fulham 16/5

Det första steget mot Premier League skall tas

Reading och Fulham ska mötas i en andra match om den första platsen i finalen för kvalet till Premier League. Något av lagen ska ta det första steget mot Premier League-miljarderna. På förhand så var mitt ingångstips att Reading och Sheffield Wednesday blir de lagen som kommer att mötas i finalen.

Det första mötet mellan lagen slutade 1-1 vilket var ett bra resultat för Reading som nu får hemmaplansfördelen i returen. De två mötena i seriespelet slutade med var sin vinst på hemmaplan där Reading vann med 1-0 och Fulham med hela 5-0.

Reading var under ligaspelet nästan två olika lag där man på hemmaplan hade ett riktigt bra facit med 16 vinster, 5 kryss och 2 förluster. På bortaplan presterade man 10 vinster, 2 kryss och 11 förluster.

Fulham var mer jämna i sin prestation oavsett var man spelade och presterade på hemmaplan 10 vinster, 8 kryss och 5 förluster. På bortaplan spelade man 12 vinster, 6 kryss och 5 förluster.

Men statistiken säger ju bara så mycket när det kommer till avgörande möten där andra faktorer kan spela stor roll. Under de senaste åren har Reading till exempel haft större erfarenhet av att spela dessa kvalmatcher till Premier League.

Fulham är oddsfavoriter

Enligt Betsson så tycker man att Fulham är favoriter och har satt ett odds på 2,26 gånger pengarna. Hemmalaget ger oss 2,95 gånger pengarna vilket jag tycker är generöst då man har med sig sitt bortamål från första matchen.

Rimligtvis kommer att ändå att bli en historia där båda lagen gör mål då Fulham under säsongen gjorde flesta mål i serien tillsammans med seriesegraren Newcastle och Norwich.

Mitt spel för den här matchen kommer att bli ett aggressivt sådant. Säsongen börjar lida mot sitt slut för den europeiska fotbollen så ett riktigt fint odds hade varit roligt att sätta. Och jag har hittat ett spel som jag tror på och som ger riktigt hög utdelning.

För resultatet ”Reading vinner + båda lagen gör mål” får vi hela 5,10 gånger pengarna och det är här jag väljer att investera mitt spel för kvällen!

Vårt spel för matchen:

Spel: Reading vinner + båda lagen gör mål

Odds: 5,10 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Tisdag 16/5

Spelet kan också läggas hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson

 

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: