Bettingklubben
Speltips

Championship: Preston – Sheffield W 5/8

Ny manager i Preston

Inför årets säsong har lilla Preston tappat sin tränare Simon Grayson som gjort ett väldigt bra jobb med små resurser och nosade ett tag på kvalplats till PL förra säsongen. Ersättaren Alex Neil kommer från att ha blivit sparkad i Norwich efter att laget inte stått för någon bra fjolårssäsong efter att ha blivit degraderade från Premier League.

Alex Neils kontrakt löper på med ett år åt gången med option för förlängning. Redan här börjar man ju oroa sig för hur Preston kommer att se ut i år om man har en tränare som inte lär känna särskilt mycket trygghet utan han kan ryka relativt billigt och snabbt från sitt kontrakt om saker inte går hans väg.

Men kanske kan ett Preston med lägre förväntningar än f.d. Premier League-klubbar vara rätt steg för tränaren Neil som behöver en bra säsong för karriären. Och för att jämföra med motståndet så har Sheffield Wednesday förlängt kontraktet med tränaren Carvalhal som styrt laget till topp 6 under två säsonger.

Sheffield jagar återigen Premier League

Sheffield Wednesday har under många säsonger nu befunnit sig runt kvalspelet till Premier League och föregående säsong misslyckades man då man förlorade mot Huddersfield på straffar efter 180 minuter.

I år får man även nöjet att spela två heta derbyn mot lokalrivalen Sheffield United som gick upp till The Championship inför säsongen. Men att man ska vara ett topp 6-lag ser jag som självklart och allt annat är ett misslyckande för den satsande klubben.

Nu gästar man ett Preston med ny tränare efter att ha haft en stabilitet under fyra år under Grayson. Nu ska man spela ett nytt spel under en ny tränare och jag tror inte att försäsongen räcker för att sätta detta.

Jag ser Sheffield W som favoriter i den här matchen och så gör oddsen. Jag lägger den raka tvåan på Sheffield till 2.50 gånger pengarna och spelet läggs som så ofta hos NordicBet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Sheffield Wednesday vinner – rak tvåa

Odds: 2,50 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 16.00 – Lördag 5/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: