Bettingklubben
Speltips

Europa League: Östersund – Zorya Luhansk 23/11

Östersund kan säkra avancemang

Då var det dags igen för Östersund att fortsätta sitt Europaäventyr med match mot Zorya Luhansk. Östersund leder chockerande nog gruppen efter fyra spela omgångar och har totalt plocka 7 poäng.

Man kommer från ett dubbelmöte med Atlétic Bilbao där man tog 1 poäng efter att man snöpligt släppt in 2-2 målet i 90 minuten hemma. Sen förlorade man en tight match på bortaplan med 1-0 i returen. Detta betyder att Bilbao har tagit sig upp på 5 poäng och ovanför ligger Zorya Luhansk på 6 poäng.

En vinst för Östersund i den här matchen innebär avancemang till slutspelet i Europa League och om Bilbao tappar poäng hemma mot Hertha Berlin är Östersund i så fall klara gruppsegrare. Man har med andra ord ALLT att spela för i den här matchen.

En favoritvinst spelas

Östersund är favoriter i den här matchen och vi får 1.88 gånger pengarna för hemmavinsten. Detta är också spelet jag väljer i den här match då jag tror att Östersund kommer att säkra den här platsen mot ett Zorya som man var bättre än senast man möttes.

Östersund har visserligen gått ur sin säsong nu när Allsvenskan är över men man har så klart hållit sig i form lagom till Europaspelet. Nästa match mot Hertha tror jag blir knepigare då man är mycket längre från sin säsong samt att man spelar på bortaplan.

Men här lägger vi alltså spelet på att hemmalaget tar det här och säkrar en historisk biljett till slutspelet i Europa League.

Vårt spel för matchen:

Spel: Östersund vinner

Odds: 1,88 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 19.00 – Torsdag 23/11

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: