Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Östersund – Malmö FF 20/9

Nu är det väl ändå klart?

Djurgården satte inför föregående omgången press på Malmö FF i kampen om guldet genom att minska gapet till fyra poäng med en match mer spelad. Men Malmö replikerade och tog sig återigen upp på det vinnande spåret genom en tämligen enkel seger mot Hammarby med hela 4-0.

Inför den här omgången var det alltså fortsatt sju poängs marginal klubbarna mellan. Men efter att Djurgården igår gått och kryssat mot Elfsborg tog man alltså inte igen särskilt många poäng. Sex poäng skiljer och Malmö FF ska nu möta sin svåraste motståndare som man har kvar den här säsongen och kan definitivt avgöra det här genom tre poäng mot Östersund.

Östersund å sin sida jagar en ny Europaplats vid sidan om årets Europaäventyr. En viktig bedrift så klart för att med sin nyfunna rikedom kunna locka spelare till klubben. Att Djurgården kryssade igår och Häcken förlorade mot Norrköping öppnar upp för Östersund att hämta i kapp de poäng som skiljer dem och Häcken på tredjeplatsen (AIK kan vid vinst dock ta tredjeplatsen).

Båda lagen vill gå för det

Båda lagen i den här matchen har med andra ord all anledning att gå för en seger i den här matchen. Malmö FF skulle inte behöva gräma sig över ett kryss men en vinst är så klart bäst för att tysta alla kritiker.

Det är också två lag kapabla att göra många mål i matcher och om speciellt Östersund, med Saman Ghoddos i spetsen, kommer att gå framåt här kan det öppna upp sig för mål i båda riktningar.

Mitt spel kommer att falla på att matchen slutar i över 2.5 mål den här matchen. För det får vi 1.93 gånger pengarna hos NordicBet. Ett spel som jag hoppas och tror kommer att gå in så klart!

Lycka till om du tar rygg på spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 2.5 mål

Odds: 1,93 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 19.00 – Tisdag 20/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: