Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Östersund – Kalmar FF 20/5

Totalt mörker i Kalmar FF

Det har nog inte undgått någon fotbollsintresserad att Kalmar FF befinner sig i någon form av kris. De har stått för en riktigt dålig inledning av årets Allsvenska. Man har spelat nio matcher och endast skrapat ihop fem poäng vilket innebär en 15:e plats. Man har dessutom på sina sex senaste matcher endast gjort mål i en utav dem, även den enda match som man vunnit i år.

På bortaplan har man spelat fyra matcher och den mot Östersund på lördagen blir den femte. Tre förluster och ett kryss har man presterat och endast ett mål framåt har producerats.

Inför säsongen tippade många experter Östersund som en toppkandidat och även om man inte är avhängda så förväntade sig nog många att de skulle ligga högre upp. Man har skrapat ihop 12 poäng vilket innebär 9:e plats.

Nu tar man emot ett krisande Kalmar FF och man är så klart storfavoriter att vinna en match mot gänget från söder som dessutom har vissa skadeproblem. Men även om Kalmar FF inte vunnit det senaste så har man trots allt fixat till defensiven lite bättre jämfört med de allra första matcherna i år.

Kommer Kalmar FF att göra sitt första mål på ett tag?

Taktiken som Kalmar kommer att tillämpa i den här matchen är inte jättesvår att lista ut. Man kommer så klart att backa hemåt och låta Östersund föra spelet, något som man också vill. Frågan är om Kalmar kan hålla tätt och samtidigt producera något framåt?

Jag tror att Kalmar FF kan få svårigheter i det offensiva spelet som vi sett tidigare under säsongen. Samtidigt så har Östersund inte själva lyckats producera supermånga mål framåt i sina matcher. Man har två matcher med tre respektive fyra gjorda mål. Men därefter har man oftast gjort ett mål eller färre (6 av 9 matcher med ett eller färre mål).

Mitt spel kommer jag att basera på att jag tror att Östersund vinner matchen med antingen 1-0 eller 2-0 och det motiverar mitt målspel som blir: Under 2.5 mål till 2,24 gånger pengarna.

Östersund gick också mållösa i den senaste matchen hemma mot Sirius som slutade 0-0. Sirius har visat sig vara bra mycket bättre än Kalmar FF så här långt men förhoppningsvis kan bortalaget hålla tätt så länge som möjligt i matchen så att Östersund inte får feeling och springer iväg.

Vårt spel för matchen:

Spel: Under 2.5 mål

Odds: 2,24 gånger pengarna

Matchstart: 16.00 – Lördag 20/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Spelet kan också läggas hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: