Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Östersund – Jönköping S 9/7

En imponerande spelidé

Senast så trodde vi ju att AIK skulle ta ledningen i första halvlek mot Östersund men det blev helt tvärtom där istället Östersund gjorde ett tidigt mål i första halvlek. Matchen slutade till slut 2-2 och de som jublade mest var nog Malmö FF då alla de tre lagen under dem tappade poäng.

Men det som är fortsatt imponerande med Östersund är att man åker till, kanske en av ligans svåraste bortamatcher, och tar tag i spelet. För det är så Östersund spelar fotboll att man vill föra spelet oavsett om AFC Eskilstuna eller AIK står på andra sidan.

Man lyckades också att göra två mål på bortaplan mot ett AIK som varit otroligt snåla med att släppa till mål den här säsongen. Hade man heller inte tappat i defensiven i slutet av matchen så hade man också åkt iväg med alla tre poäng från Solna.

Men nu är man tillbaka i de jämtländska skogarna och på Jämtkraft Arena där man gästad av Jönköping Södra. Ett lag som puttrar på strax ovanför kvalplats på sina 14 poäng. Man har haft en del jobbiga matcher det senaste vilket också har speglat resultaten och man förlorade senast mot IFK Göteborg med 0-2.

Jönköping Södra är inte alltid ett skönspelande lag som motståndarna är men man brukar oftast vara jobbiga att möta och ställer ofta till problem för topplagen och har knipit några kryss mot till exempel Djurgården och Sirius.

Östersund kommer att spela sin fotboll

Känslan inför den här matchen är att vi vet hur Östersund kommer att spela i den här matchen. Östersund kommer att spela fotboll och Jönköping Södra kommer att försöka förstöra det.

När det kommer till att förutspå ett spel för den här matchen så lutar det så klart åt att Östersund kommer att springa hem med tre poäng här. Det måste man också göra om man inte vill att toppduon springer iväg ytterligare.

Det är ett målglatt gäng som ställs mot ett svårspelat gäng. Att Östersund kommer att göra mål råder det nästan inga tvivel om, men kommer Jönköping att göra mål? Man gör i alla fall mål i de allra flesta matcherna även mot tufft motstånd.

Men man såg också väldigt uddlösa ut i den senaste matchen mot IFK Göteborg som var otroligt tråkig att se på. Därför vågar jag nog inte spela på att ”Båda lagen gör mål” till 1.95.

Jag kommer istället att tro på att Östersund gasar på som man alltid gör. Om vi tror att Östersund vinner med minst två bollar så får vi 2.25 gånger vår insats. Det är också där jag väljer att lägga mina pengar för den här matchen. Spelet lägger jag hos Redbet.com.

Vårt spel för matchen:

Spel: Östersund (-1)

Odds: 2,25 gånger pengarna

Matchstart: 17.30 – Söndag 9/7

Spelet läggs hos Redbet – om du sätter in minst 200 kr får du just nu 1 månad Cmore helt gratis – du kan alltså se den här matchen och alla andra Allsvenska matcher.

Öppna konto hos Redbet

 

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: