Bettingklubben
Speltips

Europa League: Östersund – Hertha Berlin 28/9

Vad bjuder ni oss på härnäst, Östersund?

Det har varit svårt att undgå Östersunds framgångar i årets Europaspel där man mirakulöst lyckades ta sig till gruppspelet och nu LEDER sin grupp efter första omgången. Men de två tuffaste lagen skall fortfarande besegras om man skall överleva gruppspelet.

Först är det Hertha Berlin som kommer och gästar den lilla staden och konstgräset i norr. Ett underlag som Hertha så klart inte är vana vid när det kommer till tävlingsspel men jag läste att man tränat intensivt på plasten inför detta mötet.

Men kan ett Hertha, som bara gjort ett mål på bortaplan i ligan, hota ett Östersund som spelar helt utan respekt för motståndarna och all-in när det kommer till pannben och hjärta. Sen har man ju Saman Ghoddos som är den store kreatören och gjort de avgörande målen i nästan alla matcher så här långt.

Båda lagen kommer att gå för det

Efter att ha kryssat mot Athletic Bilbao i första mötet behöver Hertha ta tre poäng här, och skulle man förlora så ligger man riktigt risigt till då Östersund går upp på 6 poäng. Samtidigt så är det ju den här matchen som Östersund MÅSTE vinna om man vill ta sig vidare. Det kommer inte räcka att kryssa hemma mot Hertha och Bilbao och behöva åka till bortamatcherna med krav på tre poäng.

Men dessa tankar som bakgrund så kommer jag att lägga ett målspel i den här matchen. Det blir att det kommer att bli över 2.5 mål i matchen – jag tror att Östersund kommer att göra mål på sin hemmaplan men även att Hertha gör minst ett.

För detta spel får vi 2.21 gånger pengarna vilket jag tycker är bra betalt i en viktig match med mycket på spel. Spelet lägger jag som vanligt hos NordicBet.

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 2.5 mål

Odds: 2,21 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 19.00 – Torsdag 28/9

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: