Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Örebro – Hammarby 21/8

Örebro är svårslagna just nu

Alexander Axén meddelade nyligen att han kommer att lämna Örebro efter säsongen trots att laget just nu är väldigt svårslaget. På sina tio senaste Allsvenska matcher har man endast förlorat en. Därtill har man också fem vinster och fyra kryss.

Man är också ett lag som är inblandat i otroligt många mål i sina matcher. På samma tio matcher har det blivit totalt 33 mål framåt och bakåt (då har även en match slutat 0-0).

Hammarby står för motståndet och man kommer med en sämre form än Örebro med tre raka matcher utan vinst (Ett kryss, två förluster). Hammarby har värvat bra det senaste dock och Muamer Tankovic har vänt hemåt mot Sverige samt att man tagit in Johan Wiland mellan stolparna som inte längre fick plats i Malmö FF’s lagbygge.

Överspelet känns självklart

Det är två målglada lag som möter varandra och som tidigare nämnt har Örebro ett målsnitt på 3,3 mål per match på sina tio senaste. Hammarby är också ett lag som ofta är inblandade i matcher där ”Båda lagen gör mål”.

Mitt spel hamnar på att den här matchen slutar med ”över 2.5 mål” och det spelar jag till 1.75 gånger pengarna hos NordicBet.

Det känns som ett bra odds som jag gärna plockar. Vill du istället spela på att båda lagen gör mål så får du gå ner några punkter till 1.60 gånger pengarna. Men jag kör som sagt på över 2.5 även om jag också tror att båda lagen kommer att göra mål.

Lycka till ifall du ryggar spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Över 2.5 mål

Odds: 1,75 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 19.00 – Måndag 21/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: