Bettingklubben
Speltips

Allsvenskan: Örebro – Elfsborg 5/8

Det väntas bli målrikt i matchen

Mötet mellan Örebro och Elfsborg väntas bli en målrik tillställning då båda lagen oftast gör både mål framåt och släpper till bakåt. Elfsborg åker upp till Örebro med två raka torsk efter att man innan det hade en fin period med sju matcher utan förlust. Örebro kommer till matchen med två kryss i ryggsäcken efter två svåra bortamatcher i Göteborg mot IFK och Häcken.

Örebro är så här långt ett starkare lag på sin hemmaplan där man tagit 5 av sina totalt 6 vinster i år. Förlorat har man endast gjort 2 gånger hemma i år. På sina tre senaste hemmamatcher har man också gjort totalt 10 mål och släppt in 5 kassar.

Elfsborg är precis som Örebro starkare på sin hemmaplan och på bortagräs har man hittils 2 vinster, 3 kryss, 3 förluster. Man har heller aldrig hållit sin nolla på bortaplan i år. Statistiken talar alltså för att Elfsborg kan få det svårt.

Ett resultatspel har hittats

Oddsen talar för att Örebro är små favoriter då oddsen i skrivande stund lyder: 2.55 / 3.45 / 2.65. Alltså ganska bra pengar på en hemmavinst i det här läget men får Elfsborg igång sitt spel igen så är man ett riktigt bra Allsvenskt lag.

Det finns ju också någon form av naturlag i jämna ligor som Allsvenskan att lag ofta studsar tillbaka och förlusterna blir sällan mer än max ett par i rad. Mitt spel för matchen kommer att landa i ett resultatspel med en viss gardering.

För att Elfsborg ska studsa tillbaka i det vinnande spåret i den här matchen PLUS att vi får pengarna tillbaka vid en hemmavinst ger oss 1.86 gånger pengarna. Ett bra odds tycker jag med tanke på den garderingen som finns. Blir det kryss förloras dock hela spelet.

Vårt spel för matchen:

Spel: Elfsborg vinner och pengarna tillbaka på hemmavinst)

Odds: 1,86 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 18.00 – Lördag 5/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: