Bettingklubben
Speltips

Championship: Nottingham – Millwall 4/8

Äntligen är vi snart igång igen!

Som ett stort fan av internationell fotboll kan sommaren ibland upplevas lång. Allsvenskan är visserligen igång men även den har sin längre pauser under sommarmånaderna. The Championship är i alla fall först ut med att dra igång den engelska toppfotbollen.

Den charmiga ligan som man inte kan annat än att älska då den påminner så mycket om hur fotbollen var förr, innan de stora pengarna kom. För oss som gillar betting är det också en bra liga som bjuder på högre odds än t.ex. Premier League då det är mycket mer av en ”alla kan slå alla”-liga.

Hemmaplansfördelen brukar anses vara särskilt viktig och kan du hitta ett lag som bör vinna på bortaplan kan du ofta bjudas på 2.50 i odds eller bättre!

Ska Nottingham bygga på sin streak?

Först ut på schemat är Nottingham som tar emot nykomlingen Millwall. Det är ett Nottingham som kommer med smått galen historik till mötet då man inte har förlorat en inledande ligaomgång på hemmaplan sedan 1955 (8 vinster, 5 kryss). De senaste säsongerna har man också vunnit 4 av 5 inledande matcher.

Under sommaren har det hänt mycket i Nottingham och man har bland annat tagit in Jason Cummings från skottska Hibernian där anfallaren gjort över 20 mål i sina samtliga tre säsonger i klubben. Får se hur han klarar sig i The Championship men en näsa för mål verkar han ha i alla fall.

Jag kommer inte att krångla till det med mitt spel utan jag kommer att tro på hemmavinsten i den här matchen. Hemmaplansfördel, man möter en nykomling, man har värvat bra under sommaren. För detta får vi 2.05 gånger pengarna hos NordicBet/Betsson – som sagt, bra odds i The Championship!

Vårt spel för matchen:

Spel: Nottingham Forest vinner – Rak etta

Odds: 2,05 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Fredag 4/8

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: