Bettingklubben
Speltips

Norwich – Ipswich 26/2

Har Norwich tappat sin form?

Efter en period med 6 rakar matcher utan förlust (4 vinster, 2 kryss) förlorade man senast mot lilla Burton på bortaplan. Man man fortsätter att göra mål och vi vet att Norwich är väldigt starka på hemmaplan.

I sina 5 senaste hemmamatcher har man gjort minst två mål på motståndarna. Vill man nu vara med i racet om en kvalplats till Premier League så måste man fortsätta att plocka väldigt många trepoängare framöver.

Ett kryss är alltid bra, eller hur Ipswich?

Ipswich har det senaste varit ett väldigt svårslaget slag och man har krigat sig till fyra kryss de senaste 6 matcherna. Senaste mötet med Norwich slutade även det med ett kryss (1-1).

Förutom i förlusten mot Derby med 0-3 har man hela tiden lyckats få in minst en boll på motståndarna. Man har också presterat bra mot topplag när man fått med sig en pinne från samtliga möten med Reading, Brighton och Leeds.

Jag tror att dagens möte blir en jämn historia men att båda lagen kommer att göra mål. För detta får vi fina 2.02 i odds hos Unibet!

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål – Ja

Odds: 2.02

Matchstart: 13.00 – Söndag 26/2

Spelet läggs hos Unibet

Gå till Unibet.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: