Bettingklubben
Speltips

Europa League: OGC Nice – AFC Ajax 26/7

Den roligaste matchen den här omgången

Det är dags för den tredje omgången i årets Champions League-kval och så här långt har lagen som tagit sig vidare hit säkrat att i alla fall få hoppa in i den sista omgången av Europa League-kvalet vid förlust.

En av de roligaste matcherna som vi ställs inför är franska Nice mot fjolårsfinalisten i Europa League Ajax. Nice stod förra säsongen för en fin säsong i Ligue 1 där man under en längre period i inledningen av ligan faktiskt ledde serien före Monaco (som vann) och PSG men i slutändan kom man på en tredjeplats. Ajax stod också för en fin och lite oväntad insats när man gick hela vägen till EL-final där man senare förlorade mot Manchester United.

Oddsen på förhand ger hemmalaget Nice en mindre fördel och ser ut enligt följande: 2.45 / 3.25 / 2.85. Vågar man spela resultat så finns det med andra ord fina odds att hämta.

Ajax är ett ungt och talangfullt lag som överpresterade under fjolåret i Europaspelet och jag tror inte att man orkar ta sig hela vägen till Champions League i år. Nu fick man också en av de tuffaste lottningarna redan i den tredje omgången. Jag tror med andra ord att Nice kommer att ta det här över två matcher men att det kommer att bli jämnt och förhoppningsvis målrikt.

Får Ajax med sig ett bortamål?

När det kommer till att lägga spelet så resonerar jag som så att jag tror att det kommer att bli mål från båda håll i båda matcherna. Det innebär givetvis då att jag lägger mitt spel på att ”Båda lagen gör mål” och för det får vi 1.83 gånger pengarna hos Redbet.

Men får Nice igång sitt anfallsspel så är man vassa framåt och frågan är om mannen, myten, Ballotelli kommer att vara i form eller om tankarna fortfarande är kvar i semestern?

Men Ajax är inte dumma offensivt heller och en hungrig Kasper Dolberg kan kanske trycka dit en balja för sitt Ajax?

Många frågor och bollen är rund men pengarna ligger nu i alla fall som sagt på att båda lagen sätter en kasse i det första mötet i södra Frankrike!

Vårt spel för matchen:

Spel: Båda lagen gör mål

Odds: 1,83 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Onsdag 26/7

Spelet läggs hos Redbet – om du sätter in minst 200 kr får du just nu 1 månad Cmore helt gratis – du kan alltså se den här matchen och alla andra Allsvenska matcher.

Öppna konto hos Redbet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: