Bettingklubben
Speltips

Champions League: Monaco – Juventus 3/5

Ett viktigt första möte mellan Monaco och Juventus

Det första mötet i Champions Leagues andra semifinal mellan Monaco och Juventus kommer att bli otroligt viktigt för den här matchserien. Det offensivt frejdiga och kreativa Monaco behöver få med sig ett bra resultat om man ska ha någon form av chans i returen i Turin.

Monaco är det lag som har gjort flest mål i de största ligorna säsongen 16/17 då man tryckt in hela 95 mål framåt i Ligue 1. Man möter nu de defensiva giganterna i Juventus som endast har släppt förbi sig 2 mål i årets Champions League-spel!

Supersuccén 18-årige Kylian Mbappe ställs nu inför sin tuffaste utmaning någonsin. Hittills har han gått från klarhet till klarhet den här säsongen och varit en av de största bidragande faktorerna till Monacos överraskande avancemang hela vägen till semifinalen. Grabben var dominant både i mötena med Manchester City (som slutade 6-6 efter två matcher) och Dortmund (Slutade 6-3 till Monaco).

Juventus kommer i den här matchen att försöka ta med sig ett bra resultat och döda Monacos offensiva kraft som man så effektivt gjort med alla andra lag. Och skulle några chanser smita i mellan försvarsmuren så har man trygge Gianluigi Buffon i målet, gubben har som sagt bara släppt två bollar förbi sig i årets Champions League.

Monaco måste göra mål, men kan dem?

Det kommer att bli otroligt tufft för Monaco i det här mötet med Juventus. Min känsla är att man skulle behöva vinna den första matchen samtidigt som man behöver försöka hålla tätt bakåt. Men samtidigt som man gjort många mål framåt har man också släppt in en hel del bakåt.

Paolo Dybala och gänget är livsfarliga framför mål och lyckas man ta en tidig ledning i det här mötet så kommer Monaco att vara illa ute. Lyckas man däremot att göra ett mål i första halvlek så tvingar man Juventus att kliva upp i banan för att få till det där viktiga bortamålet. Annars tror jag att Juventus inte hade haft några som helst problem att spela 0-0 i matchen för man vet hur starka man är på hemmaplan.

Juventus känns som det vassare laget i det här mötet och även om Monaco har övertyga enormt så har man också haft två bra lottningar mot Manchester City och Dortmund. Nu tror jag att man springer in i en övermäktig motståndare.

Mitt spel kommer jag att basera på Juventus defensiva styrka och vilja att hålla nere siffrorna. Man nollade ju till exempel Barcelona på Nou Camp i returen i kvartsfinalen. I det här mötet kommer Juventus att vara nöjda med 0-0, 0-1 eller 1-1. Spelet jag väljer är ”Under 2.5 mål” till 1,91 gånger pengarna – spelet läggs hos NordicBet.

Vårt spel för matchen:

Spel: Under 2.5 mål

Odds: 1,91 gånger pengarna

Matchstart: 20.45 – Onsdag 3/5

Spelet läggs hos NordicBet som erbjuder nya kunder 100 % i bonus + 250 kr i ett riskfritt spel.

Öppna konto hos NordicBet

 

Spelet kan också läggas hos Betsson som erbjuder dig ett riskfritt spel upp till 1000 kr när du öppnar ett konto.

Öppna konto hos Betsson
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: