Bettingklubben
Speltips

Champions League: Monaco – Besiktas 17/10

Monaco måste vinna den här matchen

Monaco har inlett årets Champions League-säsong med ett kryss mot Leipzig och en förlust mot Porto. Nu ställs man mot Besiktas som så här långt har två raka vinster. Detta är med andra ord en match man måste vinna om man inte vill riskera att vara för långt efter slutspelsplatserna när halva gruppen är spelad.

Detta är också Monacos andra hemmamatch vilket betyder att när gruppen vänder så står man inför två bortamöten och en hemmamatch. Besiktas är också ett lag man ska slå, ett lag som inlett sämre än man velat i Turkiska ligan i år. Man kommer till det här mötet med två förluster och ett kryss i bagaget.

Trots att man tappat några av sina viktiga spelare inför säsongen är Monaco fortfarande ett bra lag som gör många mål. Något som jag tror kommer att göra det svårt för Besiktas att ta poäng i den här matchen.

Hemmalaget är favoriter

Monaco är oddsfavoriter i det här mötet och NordicBet ger oss 1.67 gånger pengarna för den raka ettan. De ger Besiktas 5.35 gånger pengarna för att stå för en skräll i den här matchen och för krysset får man 4.20 gånger pengarna.

Mitt spel kommer att falla i riktningen åt hemmalaget men jag väljer också att kombinera det med antal gjorda mål. För den raka ettan + att det blir över 1.5 mål i matchen ger 1.92 gånger pengarna. Ett fint odds enligt mig då Monaco sällan vinner med endast 1-0 i en match utan man gör ofta istället 3-4 mål på sitt motstånd.

Lycka till om du väljer att rygga det här spelet!

Vårt spel för matchen:

Spel: 1 över 1.5 mål

Odds: 1,92 gånger pengarna

Spelbolag: NordicBet – 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel

Matchstart: 20.45 – Tisdag 17/10

Hos NordicBet får du hela 100% i bonus upp till 1000 kr plus ett riskfritt spel värt 250 kr!

Öppna konto hos NordicBet
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: