Bettingklubben
Speltips

Millwall-Leicester 18/2


Det är FA-cupen som gäller i helgen och därför är det paus i seriespelet för Premier League. Tyvärr hittar vi inte många bra spel i FA-cupen då det är väldigt tydliga favoritskap, men det finns ett undantag. Milwall har verkligen chansen mot Leicester, på väg till dagens match har de städat av såväl Bournemouth (3-0) och Watford (1-0).

Milwall är oerhört hemmastarka, även mot Premier League lag

Leicester är i fritt fall formmässigt och någon ljusning finns inte i sikte. Möjligen att FA-cupen kan bli ett andningshål för laget och en chans för Ranieri att lufta lite nya spelare. Men trots det pekar mycket mot att Millwall kan ta ytterligare en skalp här. Varken Bournemouth eller Watford lyckades göra mål mot ett frenetiskt kämpande Millwall som knappats kommer slå av på takten mot de regerande mästarna.

Leicesters nattsvarta form

Laget har inte gjort ett enda mål i ligan sedan hemmasegern på nyårsafton mot West Ham, ett enda poäng har laget fått med sig och det var 0-0 mot Middlesbrough. Sett till hela säsongen har laget inte mäktat med en enda 3-poängare på bortaplan, totalt 3 poäng på bortaplan är ruskigt dåligt – det är nästan lika illa som Burnley.
Vi ser ingen ljusning i det nattsvarta mörkret som fjolårets vinnare just nu befinner sig i. Laget är på väg att åka år Premier League, det finns inget positivt på gång runt laget och bortaformen är obefintlig. Millwall till knappt 3 i odds känns spelvärt.

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 1

Odds: 2.95

Matchstart: 16.00 – Lördag 18/2

Spelet läggs hos Bethard

Gå till Bethard.com
Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: