Bettingklubben
Speltips

Middlesbr. – West Ham 21/1


På lördag bjuder spelbolagen på något väldigt spelvärt i matchen mellan Middlesbrough och West Ham. West Ham har inte direkt haft sin bästa säsong och detta genererar så klart bra odds. Om man kommer upp i sin normala kapacitet så är man så klart ett bättre lag än nykomlingen Middlesbrough. En nykomling som hankat sig fram hela säsongen och fokuserat på att hålla tätt bakåt.

Senaste fyra matcherna har man endast gjort 1 mål och inte lyckats vinna någon av matcherna. West Ham imponerade senast mot Crystal Palace och städade av krislaget med 3-0. Om du inte har sett Andy Carrolls cykelspark slutar du läsa och Googlar detta genast..

Välkommen tillbaka, förhoppningsvis för West Hams skull kan den senaste prestationen skapa den borg som de vill att deras nya arena blir. Kan Carrolls RAKET vara en katapulteffekt för att få publiken bakom sig återigen?

Vårt spel för matchen:

Spel: Resultat – 2

Odds: 3.30

Betstorlek: 8/10

Spela hos Bethard

 

Bethard bjuder oss på hela 3.30 för en bortavinst och det måste man ju bara prova mot ett väldigt svagt Middlesbrough.

Har du ett annat spel i helgen? Berätta gärna i kommentarsfältet nedan!

Bettingklubben

Bettingklubben.se levererar de bästa spelen på fotboll – Premier League, The Championship, Allsvenskan m.m. Vi spelar alltid på de bets som vi presenterar vilket betyder att vi vinner pengar om du vinner pengar! Glöm inte att rygga våra spel!

%d bloggare gillar detta: